2 snelle maar handige dating tips

Hieronder gaan we je proberen te helpen met een succesvollere date. Misschien denk je, dating tips, dat heb ik toch niet nodig. Het zou kunnen dat je al veel ervaring hebt met daten, maar ook dan kunnen de volgende dating tips je misschien een stapje dichterbij je perfecte date brengen. Tegenwoordig zijn er tal van apps en sites waar je snel in contact zou kunnen komen met andere mensen. Maar niet alle apps werken even goed of geven voldoende resultaat. Heb je inmiddels Tinder als uitgespeeld, maar ben je nog altijd niet de ware tegengekomen? Je bent niet de enige. Steeds vaker horen we van mensen dat het maar niet wilt lukken met daten. Wanneer we ze vragen waarom krijgen we uiteindelijk vaak toch wel overeenkomende antwoorden terug. Wij hebben daarom dan ook een paar tips samengesteld voor je om sneller en succesvoller te daten.

Vind een geschikte datingsite

Niet alle sites zijn hetzelfde en de mensen die de site of app gebruiken zijn dat ook zeker niet. Als hetero op een app voor single homomannen of lesbische vrouwen aanmelden heeft natuurlijk geen zin. We horen je denken; maar dat snapt toch iedereen. Klopt, de meeste zullen het natuurlijk door hebben. Datzelfde geldt echter ook voor andere dingen. Wanneer je op zoekt bent naar je prins op het witte paard of je droomvrouw, dan zit je ook helemaal verkeerd op een site als bijvoorbeeld Secondlove of Regioswingers. Op dergelijke sites zitten dan misschien wel veel leden, maar zij zijn op zoek naar heel wat anders dan de ware. Op die datingsite kom je enkel mensen tegen die of op zoek zijn naar een sexaffaire of naar swingersex. Het is dus belangrijk om voor jezelf te bepalen wat je zoekt en of de site voor jou wel het meest geschikt is.

Je profiel afvullen

Dating tipsHet is belangrijk om je profiel af te vullen. Een goed afgevuld profiel laat zien dat je serieus op zoek bent naar nieuwe contacten en naar een serieuze date. Kies een leuke spontane foto waarop je alleen staat. Kies geen foto met vrienden, familie of andere mensen. Wanneer je dat wel doet kunnen andere moeilijk inschatten wie je bent op de foto. Kies een spontane foto die niet over de top is. tip: een foto met een rustige achtergrond is in het algemeen ook vaker bekeken! Probeer naast een leuke foto van jezelf ook je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Natuurlijk begrijp ieder ander dat je niet zomaar alles op internet wilt zetten, maar een leeftijd, hobby, woonplaats, wat persoonlijke kenmerken zijn niet overbodig. Andere zullen sneller je profiel bekijken en ook sneller een gesprek met je aangaan!

Heb je zelf nog dating tips?

Deel ze dan vooral! Jouw dating tips kunnen anderen ook helpen! Je deelt ze op de contact-pagina!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *